Hymni työlle - Suomen Työväen Musiikkiliitto ja työväen musiikkiharrastus 1920-2020 (kirj. Keijo Rantanen) on valmistumassa. Kolme vuotta tiivistä tutkimusta, tiedon keräystä ja kirjoittamista. Työväen musiikkiharrastuksen historia sadalta vuodelta on nyt valmiina painettavaksi. Satoja sivuja tiivistä tekstiä ja valokuvia on kohta kaikkien katsottavana ja luettavana. Oletko sinä, sinun sukulaisesi tai tuttavasi mukana tässä teoksessa?

Ennakkomyynti on nyt käynnissä! Jäsenryhmät voivat tilata kirjaa edulliseen ennakkotilaushintaan 39 € (+ toimituskulut). Ennakkotilaushinta koskee vain jäsenryhmien tekemiä ryhmätilauksia ja tarjous on voimassa 31.5.2020 asti. Kirjan normaali jälleenmyyntihinta on 69 € (jäsenille 50 €) + mahdolliset toimituskulut.

Kirjan ennakkotilauksen voi tehdä sähköisellä lomakkeella (linkki sivun alalaidassa) tai sähköpostitse liiton toimistoon, info. Aiemmista tiedoista poiketen kirjan ennakkotilauksia ei voi tehdä STM 100 -musiikkijuhlan ilmoittautumisen yhteydessä, koska ilmoittautumista on siirretty.

Kirjat voi noutaa liiton toimistolta (Hämeenpuisto 33 B 26, 33200 Tampere) tai ne voidaan postittaa lokakuun aikana suoraan haluamaanne osoitteeseen (yhdessä erässä), jolloin hintaan lisätään toimituskulut.

Varmistathan sen, että yhdistyksesi jokainen jäsen saa oman kirjansa ja pääsee tutustumaan siihen kaikessa rauhassa.

Suomen Työväen Musiikkiliiton internetsivulle avautuu 1.10. kirjan sisältöä koskeva tietokilpailu, jossa oikein vastanneiden kesken arvotaan viisi palkintoa. Kilpailu on avoinna lokakuun ajan.

Jännittäviä ja mielenkiintoisia lukuhetkiä!

KIRJAN ENNAKKOTILAUSLOMAKKEESEEN PÄÄSET TÄSTÄ