Kurssihinnat

Hinnat sisältävät kurssien opetuksen etäopetuksena. Kurssien sisällöstä kerrotaan tarkemmin kurssikohtaisilla sivuilla.

Kapellimestarikurssi 220 €
Kuoronjohtokurssi 220 €
Kuorosovituskurssi 180 €
Instrumenttiopetus: huilu, oboe, fagotti, saksofoni, käyrätorvi, trumpetti, pasuuna, baritonitorvi tai lyömäsoittimet * 100 €

 

STM:n jäsenorkesterien/-kuorojen jäsenille em. kurssihinnoista 20 € alennus

* Voit osallistua kurssille myös laulu tai vapaa säestys pääaineena. Tällöin kurssiin kuuluu vain yksityisopetusta (ei ryhmäopetusta) ja kurssin hinta on 80 €.

 

Lisätuntipaketit

Tuntipaketti* 180 min
80 €
Tuntipaketti* 90 min
50 €
Sovitustuntipaketti kapellimestari-/kuoronjohtokurssilaisille 90 min
50 €

 

Tuntipaketteja on tarjolla seuraavissa opetusaineissa: huilu, oboe, fagotti, saksofoni, käyrätorvi, trumpetti, pasuuna, baritonitorvi, lyömäsoittimet, laulu ja vapaa säestys / partituurinsoitto. Voit valita siis kurssisi oheen lisäpaketteja yhdessä tai useammassa soittimessa, laulussa tai vapaassa säestyksessä / partituurinsoitossa. Kapellimestari- ja kuoronjohtokurssilaiset voivat lisäksi valita lisäpaketiksi sovitustunteja. Tuntipaketti jaetaan opettajan kanssa sopien 30–60 minuutin mittaisiksi oppitunneiksi.

 

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, johon pääset alla olevien linkkien kautta.

Tietojen täyttämisen jälkeen paina "lähetä". Ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä ei tule automaattista vahvistusviestiä, vaan Suomen Työväen Musiikkiliiton henkilökunta vahvistaa ilmoittautumisen lähettämällä sähköpostiviestin muutaman päivän sisällä.

 

Ilmoittaudu KAPELLIMESTARIKURSSILLE

Ilmoittaudu KUORONJOHTOKURSSILLE

Ilmoittaudu KUOROSOVITUSKURSSILLE

Ilmoittaudu INSTRUMENTTIOPETUKSEEN

 

Ilmoittautuminen kursseille päättyy 8.6.2020.

Ilmoittautuminen on sitova. Etä-Aitoon musiikkikursseilla on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssien osanottajille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä kurssikirje ja lasku kurssimaksusta. Kurssipaikan voi vahvistaa maksamalla kurssilaskun eräpäivään mennessä.

Mikäli ilmoittautumisen joutuu perumaan (pätevät syyt perua: force majour, lääkärintodistus) ilmoittautumisajan päätyttyä, on peruutusmaksu 40 € (kapellimestari- ja kuoronjohtokurssit) / 30 € (sovituskurssi) / 20 € (instrumenttiopetus). Peruutukset mahdollisimman pian Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistoon p. 010 322 6644 tai info.

 

Lisätiedot

Lisätietoja kursseista saa Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 010 322 6644 tai info.