Musiikkipedagogi (AMK) Maisa Pasila aloitti elokuussa 2019 työnsä huilunsoiton lehtorina Kankaanpään musiikkiopistossa. Aiemmin hän on toiminut huilistina ja pikkolistina muun muassa Kaartin soittokunnassa ja opettanut huilunsoittoa Etelä-Pohjanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Maisa on Pohjois-Kymen musiikkiopiston kasvatteja. Musiikkiopiston jälkeen hän suoritti naisten vapaaehtoisen asepalveluksen Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnassa. Huilunsoiton opettajaksi Maisa on valmistunut Metropolia ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on hakenut oppia huilunsoittoon ja pedagogiikkaan Lahden Ammattikorkeakoulusta ja Helsingin yliopistosta. Huilunsoiton opettajina Maisalla on ollut muun muassa Anja Voipio-Mansnerus, Eeva Heikkilä ja Rainer Risberg.

Maisa tutustui Aitoon musiikkikursseihin viime kesänä (2019) ottaessaan osaa kapellimestarikurssille. Hän ihastui Aitoon miljööseen, tunnelmaan ja korkeatasoiseen opetukseen. Nyt hän iloitsee mahdollisuudesta osallistua kurssille opettajan roolissa ja toivottaa tervetulleeksi mukaan kaiken ikäiset huilunsoiton harrastajat!