Aitoon musiikkikurssien Hyvinvointia äänelle -kurssi järjestetään 1.−3.7.2022 Anna Tapion ja Aitoon kouluilla Aitoossa Pälkäneellä.

Kurssi ​on suunnattu erityisesti kuorolaulajille, mutta sopii myös muille äänenkäytön kehittämisestä kiinnostuneille laulajille. Kurssi keskittyy äänen- ja kehonhuoltoon.

Kurssin opetus

Kurssilla tehdään erilaisia hengitys-, ääni- ja kehonhallintaan liittyviä harjoituksia, niin yhdessä kuin henkilökohtaisessakin ohjauksessa. Kurssilla saadaan myös vinkkejä esiintymisjännityksen hallintaan. Jokainen opiskelija saa ryhmäopetuksen lisäksi yhden henkilökohtaisen 30 min tunnin opettajan kanssa.

Kurssin kouluttajana toimii Jutta Holmberg.

Kurssihinnat

Osallistumismaksu 260 €
Osallistumismaksu STM:n jäsenryhmien jäsenille
220 €


Kurssihinnat sisältävät kurssin opetuksen ja täysihoidon (ruokailut ja majoitus 2-6 hengen huoneissa Anna Tapion koululla).

Jos haluat osallistua kursseille ilman majoitusta, voit kysyä kurssihintoja ateriapaketilla STM:n toimistosta (info tai p. 050 414 3442).

Yhden hengen huoneessa yöpyminen on mahdollista lisämaksusta (40 €). Yhden hengen huoneita on kuitenkin rajoitettu määrä, joka varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt, mutta voit tiedustella vapaita kurssipaikkoja Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta (p. 050 414 3442/040 702 3470 tai info). Mikäli kurssipaikkoja on vapaana, voit täyttää ilmoittautumislomakkeen ao. linkistä.

Ilmoittaudu HYVINVOINTIA ÄÄNELLE -KURSSILLE

Tietojen täyttämisen jälkeen paina "lähetä". Ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä ei tule automaattista vahvistusviestiä, vaan Suomen Työväen Musiikkiliiton henkilökunta vahvistaa ilmoittautumisen lähettämällä sähköpostiviestin muutaman päivän sisällä.

Aitoon musiikkikursseilla on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssien osanottajille lähetetään viimeistään viikolla 24 kurssikirje ja lasku kurssimaksusta.

Peruutusehdot

Mikäli kurssin osanottaja joutuu perumaan osallistumisensa pätevistä syistä (ns. force majeure, sairastuminen) ilmoittautumisajan päätyttyä, ei peruutusmaksua veloiteta. Muista syistä peruutusmaksu on 50 € ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista. Peruutukset Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistoon p. 050 414 3442 tai info.

Lisätietoja

Lisätietoja Aitoon musiikkikurssien käytännön asioista voit lukea Yleisinfo-sivulta. Lisätietoja saa myös Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 050 414 3442 tai info.