Kurssipaikka

Aitoon musiikkikurssit järjestetään Anna Tapion koululla Aitoossa, Pälkäneellä. Kauniissa maalaisympäristössä sijaitseva koulu pihapiireineen tarjoaa luonnonläheisen, viihtyisän ja rauhallisen ympäristön kursseille. Osa opetuksesta järjestetään läheisellä Aitoon koululla.

Aitoon kylä on noin 400 asukkaan vireä yhteisö. Aitoosta on Pälkäneen keskustaan matkaa noin 14 kilometriä, Luopioisiin noin 10 kilometriä ja Tampereelle noin 50 kilometriä.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Katso tiedot ilmoittautumisesta ja kurssimaksuista Hinnat ja ilmoittautuminen -sivulta (avautuu huhtikuun lopussa). Myös kullakin kurssikohtaisella sivulla on tiedot ilmoittautumisesta ja kurssihinnoista.

Kurssien toteutuminen

Aitoon musiikkikurssien toteutuminen edellyttää tiettyä minimiosanottajamäärää. Myös koronapandemiaan liittyvät kokoontumisrajoitukset saattavat estää lähiopetuksen. Ilmoitamme kurssien mahdollisesta peruuntumisesta kaikille ilmoittautuneille. Kurssimaksuja ei veloiteta kurssien peruuntuessa.

Joidenkin kurssien osalta on mahdollista järjestää vastaava kurssi etäopetuksena lähiopetuksen peruuntuessa. Tiedotamme tällöin etäopetusmahdollisuudesta lähikursseille ilmoittautuneille.

Majoitus

Kurssilaiset majoittuvat Anna Tapion koulun asuntoloissa kahden hengen huoneissa, jotka ovat osin soluasunnoissa. Asuntoloissa on yhteiset (solun/asuntolan) vessat ja suihkut. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan.

Ilmoittautumislomakkeella voi esittää toiveen huonekaverista.

Pyrimme majoittamaan samaan huoneeseen / soluun vain samalle kurssille osallistuvia, jotka ovat muutenkin kontaktissa toistensa kanssa opetuksen yhteydessä.

Ruokailut

Kurssilla tarjotaan päivittäin aamiainen, lounas, kahvi, päivällinen ja iltapala Anna Tapion koulun ruokalassa.

Erikoisruokavaliot ja allergiat ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssien aikataulut

Aikatauluista tiedotetaan myöhemmin kevään aikana.

Vapaa-ajan ohjelma

Aitoon musiikkikursseilla järjestetään myös mukavaa iltaohjelmaa pääasiassa ulkona. Lapsille ja nuorille on luvassa pelejä ja leikkejä myös päiväaikaan. Vapaa-ajanohjelmaa suunnitellaan tarkemmin kun toiminnassa huomioitavat rajoitukset ovat selvillä.

 

   

Muuta tietoa

Lähin pankkiautomaatti löytyy Luopioisista n. 10 km päästä Aitoosta. Anna Tapion koulun vieressä on kauppa.

Aitoon musiikkikurssien järjestäjä ja yhteystiedot

Aitoon musiikkikurssit järjestää Suomen Työväen Musiikkiliitto ry. Kurssijärjestelyistä vastaavat Sanna-Mari Holma (Aitoon musiikkikurssien johtaja), Marjukka Manner ja Soila Takanen.

Aitoon musiikkikurssit järjestetään yhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL ry:n kanssa.

Yhteystiedot:
info
p. 050 414 3442

Aitoon musiikkikurssit löytyy myös Facebookista!