Etäopetus

Kurssit järjestetään etäopetuksena videoyhteydellä. Tarvitset mahdollisimman stabiilin nettiyhteyden lisäksi pääsääntöisesti jonkin älylaitteen (älypuhelin, tabletti) tai tietokoneen video- ja ääniyhteydellä. Kurssikohtaisilla sivuilla on ohjeistusta tarvittavasta laitteistosta, mikäli tarvitset muuta.

Kurssit toteutetaan pääosin Zoom-ohjelmalla. Ohjelman käyttöön saa ohjeistusta ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Katso tiedot ilmoittautumisesta ja kurssimaksuista Hinnat ja ilmoittautuminen -sivulta. Ilmoittautuminen kursseille on päättynyt, mutta voit tiedustella vapaita kurssipaikkoja Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 010 322 6644 tai sähköpostilla info.

Kurssien aikataulut

Aikatauluista tiedotetaan kurssikohtaisilla sivuilla ja/tai ennen kurssia lähetettävässä kurssikirjeessä. Yksityisopetus ja instrumenttiopetuksen ryhmätunnit sovitaan opettajan kanssa ennen opetuksen alkua.

Muu ohjelma

Etä-Aitoon musiikkikurssien yhteydessä järjestetään mahdollisuuksien mukaan opetustuntien ulkopuolista ohjelmaa videoyhteydellä. Ohjelmaa suunnitellaan, kun osanottajamäärä ja osanottajien ikäjakauma on tiedossa. Kurssilaisille voidaan myös järjestää mahdollisuuksia keskinäiseen yhteydenpitoon esim. WhatsApp-sovelluksen kautta.

Kurssien järjestäjä ja yhteystiedot

Etä-Aitoon musiikkikurssit järjestää Suomen Työväen Musiikkiliitto ry. Kurssijärjestelyistä vastaavat Sanna-Mari Holma, Marjukka Manner ja Soila Takanen.

Kurssit järjestetään yhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL ry:n kanssa.

Yhteystiedot:
info
p. 010 322 6644

Aitoon musiikkikurssit löytyy myös Facebookista!