Aitoon musiikkikurssien puhallinleiri järjestetään 25.6.−2.7.2019 Anna Tapion koululla Aitoossa Pälkäneellä.

Puhallinleirille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset puhallin- tai lyömäsoitinten harrastajat. Leirille voi tulla myös ilman aiempaa soittokokemusta aloittamaan soittoharrastuksen minkä ikäisenä tahansa tai vaikkapa aloittamaan uuden lisäsoittimen soittamisen.

Puhallinleirin opetuksen pääpaino on orkesterisoitossa. Leirillä on neljä eritasoista puhallinorkesteria, joihin leiriläiset osallistuvat soittokokemuksensa mukaan:

A-orkesteri: edistyneimmät soittajat
B-orkesteri: n. 3−6 vuotta soittaneet
C-orkesteri: n. 1−2 vuotta soittaneet
D-alkeisorkesteri: vasta-alkajat

Orkesterisoiton lisäksi leirillä on henkilökohtaisia soittotunteja. Jokainen leiriläinen saa oman instrumenttinsa yksilöopetusta 6 x 30 minuuttia leirin aikana. Näillä soittotunneilla keskitytään jokaisen osallistujan henkilökohtaiseen tilanteeseen. Opettajilta voi saada apua ja vinkkejä jokapäiväiseen harjoitteluun, sooloteokseen tutustumiseen tai vaikka orkesterissa soitettavien kappaleiden stemmoihin. Lisämaksusta soittotunteja voi saada useammassakin instrumentissa. Leirillä tarjotaan opetusta seuraavissa soittimissa: huilu, klarinetti, oboe, fagotti, saksofoni, käyrätorvi, trumpetti, pasuuna, baritonitorvi, tuuba ja lyömäsoittimet.

Soitonopettajat tarjoavat myös kamarimusiikin opetusta. Joka päivä on tarjolla myös eritasoisia musiikin hahmottamisen (musiikin perusteiden) ryhmiä, kamarimusisointimahdollisuus pianistin kanssa sekä monenlaisia muita musisointimahdollisuuksia. Lisämaksusta on mahdollista saada myös laulutunteja ja/tai vapaan säestyksen opetusta (3 x 30 min).

Puhallinleirin opettajat ja kapellimestarit löytyvät Henkilökunta-sivulta.

 

Leirihinnat  
Puhallinleiri 595 €
Puhallinleiri, alle 12 v.
530 €
Leirihinnat STM:n jäsenryhmien jäsenille  
Puhallinleiri 555 €
Puhallinleiri, alle 12 v. 490 €
Lisähinnat  
Lisäsoitin 6 x 30 min 130 €
Laulutunnit 3 x 30 min 65 €
Vapaan säestyksen tunnit 3 x 30 min 65 €

 
Leirihinta sisältää opetuksen (soittotunnit yhdessä soittimessa 6 x 30 min, orkesterit, säestystunnit yms. kamarimusiikin ja musiikin hahmottamisen opetuksen) sekä täysihoidon (ruokailut ja majoitus 2–3 hengen huoneissa Anna Tapion koululla).

Lisätietoja puhallinleirin käytännön asioista voit lukea Yleisinfo-sivulta.

Ilmoittautuminen puhallinleirille on päättynyt. Joihinkin soittimiin (huilu, oboe, fagotti, saksofoni, trumpetti ja lyömäsoittimet) on vielä mahdollista jälki-ilmoittautua. Otathan yhteyttä Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistoon ja varmistat, onko haluamassasi soittimessa vielä tilaa ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen ao. linkin kautta.

Ilmoittautuminen PUHALLINLEIRILLE

Tietojen täyttämisen jälkeen paina "lähetä". Ilmoittautumislomakkeen lähettämisestä ei tule automaattista vahvistusviestiä, vaan Suomen Työväen Musiikkiliiton henkilökunta vahvistaa ilmoittautumisen lähettämällä sähköpostiviestin muutaman päivän sisällä.

Ilmoittautuminen päättyy 15.5.2019.

Ilmoittautuminen on sitova. Aitoon musiikkikursseilla on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssien osanottajille lähetetään kesäkuussa (viikolla 24) kurssikirje ja lasku kurssimaksusta. Kurssipaikan voi vahvistaa maksamalla kurssilaskun eräpäivään mennessä.

Mikäli ilmoittautumisen joutuu perumaan (pätevät syyt perua: force majour, lääkärintodistus) ilmoittautumisajan päätyttyä, on peruutusmaksu 100 €. Peruutukset mahdollisimman pian Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistoon p. 010 322 6644 tai info.