Aitoon musiikkikurssit 29.6.–3.7.2021

Aitoon musiikkikurssit järjestetään alkuperäisiä suunnitelmia pienimuotoisempana ja osin muuttunein aikatauluin koronapandemiasta ja siihen liittyvistä rajoitustoimista sekä turvallisuusnäkökohdista johtuen.

Kursseina järjestetään kuoronjohto- ja kapellimestarikurssit sekä hyvinvointia äänelle -kurssi. Lisäksi etäopetuksena järjestetään instrumenttiopetusta puhallin- ja lyömäsoittimissa.

Kurssit toteutetaan osanottajien terveysturvallisuus huomioiden. Kursseilla noudatetaan koronapandemiaan liittyviä suosituksia ja rajoituksia.

Kurssien ohjelmassa on

  • 29.6.–3.7.2021 kapellimestarikurssi, kouluttajana Juha Törmä. Huom! Kurssin opetus toteutetaan 29.-30.6. etäopetuksena ja 1.-3.7. lähiopetuksena Aitoossa.

  • 29.6.–3.7.2021 kuoronjohtokurssi kuoronjohtajille ja varajohtajille, kurssille voi tulla myös ilman aiempaa johtamiskokemusta, kouluttajana Markus Yli-Jokipii ja laulunopettajana Leila Saari. Huom! Kurssin opetus toteutetaan 29.-30.6. etäopetuksena ja 1.-3.7. lähiopetuksena Aitoossa.

  • 1.–3.7.2021 hyvinvointia äänelle -kurssi kuorolaulajille ja muille äänenkäytön kehittämisestä kiinnostuneille laulajille, kouluttajana Katja Harilo. Kurssi toteutetaan lähiopetuksena Aitoossa.

Lisäksi etäopetuksena järjestetään

Ilmoittautuminen kursseille on päättynyt. Hyvinvointia äänelle -kurssi on täynnä, mutta peruutuspaikoille on mahdollista ilmoittautua ottamalla yhteyttä STM:n toimistoon. Johtajakursseille voi kysyä vapaita paikkoja STM:n toimistosta, p. 050 4143 442 tai info.

Seuraa kurssien tiedotusta tällä sivustolla tai Facebookissa!

 


 

Aitoon musiikkikurssit löytyy myös Facebookista! Aitoon musiikkikurssit järjestää Suomen Työväen Musiikkiliitto ry.

Lisätietoja Aitoon musiikkikursseista saa Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 050 4143 442 tai info.

   

___________________________

Aitoon musiikkikurssit is an educational summer event. The venue will be Anna Tapio school, Aitoo, Finland.

For more information in English, please contact our office (info).

You can also check our event page on Facebook!