Tervetuloa Aitoon musiikkikursseille 24.6.-1.7.2024!

 

Aitoon musiikkikurssien ohjelmassa on

24.6.–1.7.2024 PUHALLINLEIRI kaikenikäisille ja -tasoisille puhallin- ja lyömäsoitinten soittajille sekä soittoharrastustaan aloittaville. Leirillä on mahdollisuus soittaa neljässä eritasoisessa puhallinorkesterissa. Puhallinleirin opetuksen pääpaino on orkesterisoitossa, ja lisäksi leirillä saa henkilökohtaista soitonopetusta. Leirin A-orkesteria johtaa Juha Törmä, B-orkesteria Marja Ikonen ja C- ja D-orkestereita Janne Ikonen.

24.6.–1.7.2024 KAPELLIMESTARIEN MESTARIKURSSI kapellimestarina jo toimiville ja alan opiskelijoille. Kurssin harjoitusorkesterina toimii puhallinleirin A-orkesteri. Kurssin kouluttajana toimii Juha Törmä.

24.6.–1.7.2024 KAPELLIMESTARIEN PERUSKURSSI kaikille orkesterinjohdosta kiinnostuneille: aloittaville tai jo vähän aikaa toimineille orkesterinjohtajille, musiikkioppilaitosten opettajille, harrastajaorkesterien kapellimestareille, musiikinopiskelijoille sekä muille orkesterinjohtotaitoja tarvitseville. Kurssi sopii myös luokanopettajille ja koulujen musiikinopettajille lisäkoulutukseksi. Kurssin harjoitusorkestereina toimivat puhallinleirin orkesterit. Kurssin kouluttajana toimii Marja Ikonen.

24.–29.6.2024 KUORONJOHTOKURSSI kuoronjohtajille ja varajohtajille sekä kuoronjohtotaidoista kiinnostuneille harrastajille. Kurssi sopii myös luokanopettajille ja koulujen musiikinopettajille lisäkoulutukseksi. Kurssille voi tulla myös ilman aiempaa johtamiskokemusta. Kuoronjohdon kouluttajana toimii Markus Yli-Jokipii.

 

Kurssit järjestetään Anna Tapion ja Aitoon kouluilla Aitoossa, Pälkäneellä.

Aitoon musiikkikurssien ilmoittautuminen on päättynyt. Yksittäisiä kurssipaikkoja ja peruutuspaikkoja voi tiedustella Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta.

Seuraa kurssien tiedotusta tällä sivustolla tai Facebookissa!

Lisätietoja saa myös Suomen Työväen Musiikkiliiton toimistosta, p. 050 4143 442 / 040 702 3470 tai info.

 

 

___________________________

Aitoon musiikkikurssit is an educational summer event. The venue will be Anna Tapio school, Aitoo, Finland.

For more information in English, please contact our office (info).

You can also check our event page on Facebook!

   

 

 

kuoronjohto kurssi kuoronjohtajakurssi kuoronjohtaja  kuoronjohdon peruskurssi jatkokurssi musiikkileiri