Uusia nuotteja kuoroille

Kansanlaulusovituksia sekakuorolle I, sov. Silja Kuoppala
Aamusella kun herään
Kukkuva kello
3,20 €

Kansanlaulusovituksia sekakuorolle II, sov. Antti Nissilä
Karpalo on kaunis marja
Kataja se matala
3,20 €

Kansanlaulusovituksia III, sov. Antti Nissilä
Suvi-illan vieno tuuli
Katselin taivaan tähtiä
3,20 €

Antti Nissilän Laulujen loimu on Suomen Työväen Musiikkiliiton 100-vuotisjuhlan tilausteos, se on sävelletty kaikille kuoromuodoille ja on esitettävissä pianon tai puhallinorkesterin säestyksellä tai acappella.

Markku Nikulan Aseettomuuden voima ja Pajupilli ovat vaikuttavia uusia kuorokappaleita Katri Valan runoihin. Aseettomuuden voima 3,10 €/kpl. Pajupilli 2,1 €/kpl.

Kolmiosainen sarja Elämää vain... Kari Pappiselta kuvaa Jaakko Antero Ojatalon oivaltavin tekstein miehen elämän eri puolia kuten uhoa ja rappiota, kovakalloisuutta tai läheisyyden kaipuuta kyynelten lävitse ja samalla ironinen huumorinpilke suunpielissä. Soveltuu pienemmällekin SAB-kokoonpanolle. Osat: AskelmerkkiLähimmäinen ja Luulisi Äijän. Kesto 7 min. Hinta 5,30 €/kpl.

Juice Leskisen Sika on oivaa ohjelmistoa viihteelliseen joulukonserttiin. Marja Ikosen sovituksen voi esittää joko naiskuorolla tai lauluyhtyeellä. Sovitus ei päästä esittäjiään siitä mistä karsinan aita on matalimmillaan, vaan rimaa on nostettu. Mukaan mahtuu barokkia ja oopperaa, kehorytmiikkaa ja vaihtuvia tahtilajeja, raikkaita sointuja ja polyrytmiikkaa, karikatyyrejä eri laulutyyleistä sekä rennon letkeää lattarifiilistä! Nuotin hinta on 4,20 € / kpl.

Cecilia Damströmin Kielikurssi koostuu kahdesta humoristisesta kappaleesta kaksiääniselle diskanttikuorolle. Sarja on sävelletty alun perin lapsikuorolle, mutta sopii hyvin myös naiskuoron esitettäväksi vaikkapa konsertin kevennysnumerona. Hevonen on häst perustuu perinteiseen loruun ja opettaa ruotsin kieltä leikin kautta. Puhuvatko eläimet? on mielikuvituksellinen kappale, jossa laulajat pääsevät ääntämään eri eläinten ääniä. Kappaleiden kokoonpano on SA ja nuotin hinta 3,70 € / kpl.

Silja Kuoppalan Iltalaulu on uusi sävellys Satu Koskimiehen runoon. Sävellys on helppo laulaa ja se tehty kuorolle, jonka kokoonpano on SAB. Mukana on sointumerkit säestyssoitinta varten, mutta kappaleen voi esittää myös ilman säestystä. Teoksessa runon kaunis kaiho yhdistyy harmoniseen kuorosatsiin kansanlaulumaisine vaikutteineen. Nuotin hinta 2,60 € /kpl.

Kaikuja Karjalan mailta tuo vepsäläinen kansansävelmä Soua sorsa, lieku lintu. Silja Kuoppala on sovittanut kappaleen helposti laulettavaksi. Kappaleen kokoonpano on SSA. Nuotin hinta 2,10 € / kpl.

Antti Nissilä Aalto aallon jälkeen on alun perin Kotkan kaupunginteatterin Supan Tomppa -näytelmään tehty laulu, joka löytyy nyt mieskuorosovituksena STM:n valikoimista. Laulu perustuu kirjailija Timo Pusan runoon, jossa satamakaipuuta potevan merimiehen tuntoja kuvaillaan omakohtaisiin kokemuksiin nojaavalla osuvuudella. Nuotin hinta on 2,60 € / kpl.

Kari Pappisen kaksiääninen lapsikuorosarja Ihan metsässä  löytyy nyt STM:n valikoimista. Sarja sisältää kaksi tunnelmaltaan hyvin erilaista tuokiokuvaa metsästä, siellä vierailevasta muovisesta käestä (Honkongin KÄKI) sekä mystisestä ja metsäntuoksuisesta sadusta sammalissa (Satu sammalissa). Seikkalua värittää vibrafoni, ksylofoni tai marimba kuoron maun ja metsän tuoksun mukaan. Nuotin hinta on 4,20 €/kpl.

Kaj Chydeniuksen Ei puolikasta on saatavilla nyt naiskuorolle Niko Ronimuksen sovituksena. Kuoronuotista löytyy myös sointumerkinnät, joiden avulla kappale tulisi säestää. Nuotin hinta on 3,70 €/kpl.

Työkansan Säweliä -kokoelma sisältää 10 työväenhenkistä kappaletta: Työväen marssi, Internationale, Marseljeesi, Taistojen tiellä, Barrikadimarssi, Warshavjanka, Nuorison marssi, Punakaartin marssi, Vapaa Venäjä ja Sotaorvon vala. Kappaleet on sovittanut Juhani Leinonen. Kappaleisiin on saatavilla myös puhallinorkesteri/vaskiseitsikkosäestykset (katso alla).
Sekakuorokokoelman hinta 5,30 €/kpl.