Suomen Työväen Musiikkiliiton sääntömääräinen liittokokous pidettiin lauantaina 7.10.2023 Raahessa Tapahtumatalo Raahen Fregatti-salissa.

Jaana Palanterä (FM) Vantaalta valittiin liittokokouksessa neljännelle kaksivuotiskaudelleen liiton puheenjohtajaksi. Hallituksen varapuheenjohtajiksi valittiin Johanna Järvinen Turusta ja Viljo Saarinen Nokialta. Hallituksen jäseniksi valittiin Arja Mehtälä (Helsinki), Maarit Mäki-Rayo (Helsinki) ja Marja Tuohimaa (Turku). Hallituksen varajäseniksi valittiin Merja Järvinen (Harjavalta), Risto Lahti (Tuusula) ja Petri Railo (Kotka). Kaikki hallituksen jäsenet valittiin kaksivuotiskaudelle 2023–2025.

Kokouksessa vahvistettiin vuosien 2021 ja 2022 toimintakertomukset ja tilinpäätökset, hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuosille 2024 ja 2025 ja päätettiin mm. jäsenmaksuista vuosille 2024 ja 2025.

Kokoustapahtumaa isännöi Raahen Laulutoverit. Päivän ohjelmassa oli liittokokouksen lisäksi Raahen Laulutovereiden johtajan Pauli Ylitalon koulutus sekä kuoron esiintyminen.