Juice Leskisen elämästä kertovaa elokuvaa kuvataan Tampereella maaliskuussa 14. päivä ja etsimme tällä hetkellä erityisesti miehiä keikkayleisöön YO-talolle 14.3. 
Kuvaamme 70-lukua, eli jos miehillä sattuu olemaan pitkät- tai puolipitkät hiukset ja/tai viikset/parta niin mahdollisuus päästä vähän isompaan avustajarooliin on jo iso. Ohjaaja valitsee aina paikan päällä suosikkinsa ja heidät asetellaan sen mukaan kuvauksissa kameran eteen.
 
Lisäksi etsimme avustajia myös muille kuvauspäiville maaliskuussa, mutta näihin valitsemme osallistujat 14.3. vastaanotettujen hakemusten seasta. Eli jos sopii 70-luvun profiiliin, voi saada suuremman roolin kuin oli kuvitellutkaan.
 
Profiili jota haemme 14.3. päivälle:
- Nuori mies tai nainen iältään 18 - 35 -vuotias
- Luonnollisen väriset tai luonnollisesti värjätyt hiukset
- Mielellään pitkät- tai puolipitkät (tämä ei pakollinen)
- Miehillä parrat sekä viikset iso plussa
- Ei näkyviä tatuointeja tai lävistyksiä (eli ei kaulassa, tai kasvoissa)
 
Mikäli tunnistat itsesi näistä kuvauksista tai muuten vain haluat hakea mukaan, niin hakemuksen voi laittaa osoitteeseen juice(at)yellowfilm.fi ja sähköpostin aiheeksi 'Juice - AVUSTAJA' 
Sisällytä sähköpostiin mukaan nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi ja toiminnassa oleva sähköpostiosoite, sekä pituutesi, vaatekokosi, kengänkokosi sekä kasvo- ja kokovartalokuva. 
Mikäli kaapistasi löytyy 70-luvun aarteita, kerro se sähköpostissasi, kuviakin saa laittaa!
Ilmoita sähköpostissasi myös oletko vapaa osallistumaan 14.3. tai mahdollisesti muina päivinä milloin tarvitsemme avustajia. Avustajana olemisesta saa yhden leffalipun per päivä.
 
Tarvitsemme myös maaliskuussa avustajia yliopisto-opiskelijoiksi, opiskelijabileisiin, lavatansseihin ja häihin. Kaikki tapahtumat sijoittuvat Tampereelle 70-luvulla. Hakemuksia otetaan vastaan kaikilta yli 18-vuotiailta. Yllä olevat ilmoittautumisohjeet koskevat kaikkia hakemuksia.