Uusimman jäsenkirjeen voit lukea tästä. Vanhemmat löydät sivun alaosasta vuosittain ryhmiteltynä.

JÄSENKIRJE 2/2021

Tampereella 29.3.2021

Kevättalven tervehdys Suomen Työväen Musiikkiliitosta!


Oheisessa jäsenkirjeessä on tietoa liiton ajankohtaisista asioista.

1. KYSELY JÄSENRYHMILLE KORONAPANDEMIAN VAIKUTUKSISTA

Koronapandemia on vaikuttanut kuorojen ja orkesterien toimintaan jo vuoden ajan. Vuoden alussa toteutetussa toimintatietokyselyssä tuli esille tilanteen vaikutuksia liiton jäsenkuorojen ja -orkesterien toimintaan, mutta haluamme kartoittaa vaikutuksia nyt tarkemmin saadaksemme tarkempaa ja vertailukelpoisempaa tietoa mm. liiton toiminnan suunnittelun sekä viestinnän tueksi.

Pyydämme jäsenryhmiä vastaamaan sähköiseen kyselyyn ryhmän toimintaan kohdistuneista koronapandemian vaikutuksista aikavälillä 12.3.2020-12.3.2021. Kyselyyn vastataan ryhmäkohtaisesti (1 vastaus / ryhmä). Vastausaika kyselyyn päättyy 12.4.2021.

Lomakkeella ilmoitettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tiedoista laadittavasta koosteesta ei voi yksilöidä kyselyyn vastanneita jäsenryhmiä. Kyselyn kautta kerättyjä tietoja käytetään mm. viestinnässä päättäjille ja median edustajille kuoro- ja orkesteritoiminnan tilanteesta. Viestinnässä ei mainita kyselyyn osallistuneita jäsenryhmiä eikä luovuteta tunnistettavia tietoja, vaan ainoastaan kyselyn kautta kerättyä tilastotietoa ja yleisiä huomioita.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

2. MUUTOS TYÖVÄEN SÄVEL -LEHDEN ILMESTYMISEEN

Työväen Sävel -lehden ilmestymiseen on tehty muutos. Numerot 2/2021 ja 3/2021 yhdistyvät kaksoisnumeroksi, joka ilmestyy syyskuussa viikolla 38. Lehti on samalla liiton 100-vuotisjuhlalehti.

3. TYÖVÄEN SÄVEL -LEHTI SÄHKÖISENÄ

Työväen Sävel -lehdestä julkaistaan aina painetun lehden lisäksi sähköinen versio pdf-muodossa. Pdf-lehti löytyy liiton internetsivuilta.

Jäsenryhmien on mahdollista saada sähköpostitse tieto pdf-lehden ilmestymisestä, mikäli jäsenryhmä ei halua painettua lehteä ollenkaan tai jos ryhmä haluaa painettua lehteä pienemmän määrän. Ota yhteyttä musiikkiliiton toimistoon, mikäli sähköinen vaihtoehto kiinnostaa!

4. AITOON MUSIIKKIKURSSIT

Aitoon musiikkikurssit pyritään toteuttamaan jossain muodossa ensi kesänä, mutta kurssien suunnitelmiin joudutaan näillä näkymin tekemään muutoksia aiemmin ilmoitettuun verrattuna. Tiedotamme musiikkikurssien suunnitelmista huhtikuun aikana.

5. STM 100 -MUSIIKKIJUHLA 24.–25.9.2021

STM 100 -musiikkijuhla pyritään toteuttamaan syyskuussa, mutta koronapandemiasta johtuen se toteutetaan aiempia suunnitelmia pienimuotoisempana. Muuttuneista suunnitelmista tiedotetaan kevään aikana.

 

SUOMEN TYÖVÄEN MUSIIKKILIITTO (STM) RY


Sanna-Mari Holma, toiminnanjohtaja
Marjukka Manner, musiikkisihteeri
Soila Takanen, tuotantosihteeri

Hämeenpuisto 33 B 26, 33200 Tampere
info, puh. 050 4143 442
www.musiikkiliitto.fi

 

Jäsenkirjeet vuosittain

2021 2020 2019