Uusimman jäsenkirjeen voit lukea tästä. Vanhemmat löydät sivun alaosasta vuosittain ryhmiteltynä.

JÄSENKIRJE 5/2022

Tampereella 14.12.2022

Jouluinen tervehdys Suomen Työväen Musiikkiliitosta!

 

1. JÄSENMÄÄRÄT JA TOIMINTATIEDOT

Jäsenryhmiä pyydetään ilmoittamaan ryhmän jäsenmäärä liiton ja piirijärjestöjen jäsenmaksulaskutusta sekä tilastointia varten 31.1.2023 mennessä. Jäsenmäärät ilmoitetaan sähköisellä lomakkeella STM:n internetsivuilla osoitteessa www.musiikkiliitto.fi ‐> STM‐info ‐> jäsenyys ‐> ilmoita jäsenmäärät. Vuoden 2023 jäsenmaksut laskutetaan jäsenryhmiltä maalis-huhtikuussa. Samalla laskulla kerätään sekä liiton jäsenmaksut että piirikohtaiset jäsenmaksut, jotka liitto tilittää eteenpäin piirijärjestöille.

Lisäksi keräämme tietoa jäsenryhmien toiminnasta tilastointia varten. Vuoden 2022 toimintatiedot voi ilmoittaa täyttämällä lomakkeen STM:n internetsivuilla osoitteessa www.musiikkiliitto.fi -> STM-info -> jäsenyys -> Toimintailmoitus 2022. Lomakkeessa kysytään tietoja muun muassa harjoituksista, konserteista ja matkoista. Toimintailmoitukset tulee tehdä 31.1.2023 mennessä.

Sekä jäsenmäärä- että toimintatietolomakkeet ovat jo avoinna, joten tiedot voi ilmoittaa vaikka heti vuoden vaihduttua!

2. VUODEN 2022 TSL-TUEN RAPORTOINTI

Vuoden 2022 TSL-kurssit on raportoitava viimeistään 31.12.2022. Raportointilomakkeen lisäksi palautetaan kurssiohjelma, osallistujaluettelo ja profiilitietolomake. Raportointilomakkeeseen pääset STM:n internetsivujen kautta (www.musiikkiliitto.fi/tsl-raportti). Kurssiohjelma-, profiilitieto- ja osallistujaluettelolomakkeet lähetetään sähköpostilla info. Tuki maksetaan raporttien tarkistuksen jälkeen.

Avustuksen saajalla on velvollisuus ilmoittaa peruuntuneista tai pienentyneistä kursseista välittömästi, jotta avustus voidaan ohjata muuhun käyttöön. Myönnetty avustus on käytettävä myöntämisvuoden aikana. Alustavasti myönnetyn tuen määrä voi muuttua, jos hyväksyttäviä opetustunteja tai kuluja ei ole tarpeeksi. Tuki voi kattaa korkeintaan 50 % kuluista.

3. TSL:N KURSSITUKI 2023

Vuoden 2023 TSL-kurssitukipäätöksistä tiedotetaan tukea hakeneille jäsenryhmille ja piirijärjestöille kevään aikana. Tukea hakeneiden ryhmien kannattaa muistaa pitää kirjaa tuntisisällöistä ja osanottajista heti vuoden alusta lähtien, mikäli kurssi alkaa ennen tukipäätöksen saamista.

Toimitamme tukipäätöksen sähköpostitse hakemuksessa ilmoitetulle yhteyshenkilölle. Tukipäätöksen mukana lähetetään päivitetyt raportointiohjeet.

4. AITOON MUSIIKKIKURSSIT 2023

Aitoon musiikkikurssit järjestetään jälleen ensi kesänä! Kurssit pidetään 27.6.–4.7.2023 tuttuun tapaan Aitoossa, Pälkäneellä. Ohjelmassa on puhallinleirin, kapellimestarikurssin ja kuoronjohtokurssin lisäksi muita kursseja, joista tiedotetaan alkuvuoden aikana.

Kurssien tiedotusta voi seurata osoitteessa www.musiikkiliitto.fi/musiikkikurssit tai Facebookissa www.facebook.com/musiikkikurssit.

5. ILMOITA KONSERTEISTA

Jäsenryhmät voivat ilmoittaa konserttiensa tiedot liiton internetsivujen konserttikalenteriin. Konserttitiedot tulevat mahdollisuuksien mukaan näkyviin myös Työväen Sävel -lehden konserttikalenteriin ja liiton Facebook-sivuille.

Konserttitietojen ilmoittaminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info.
Kirjoita viestin otsikoksi "konserttitietojen ilmoittaminen" ja kerro viestissäsi seuraavat tiedot:
-    jäsenryhmän nimi
-    ilmoittajan nimi ja puhelinnumero
-    konsertin nimi
-    päivämäärä ja kellonaika
-    konserttipaikka ja konserttipaikan osoite
-    konsertin esiintyjät tai muu kuvaus
-    käsiohjelmien/lippujen hinta ja lipunmyyntipaikka
-    mahdolliset lisätiedot

6. YHTEYSTIETOJEN MUUTOKSET

Mikäli jäsenryhmän yhteystiedoissa (puheenjohtaja, taiteellinen johtaja, sihteeri, taloudenhoitaja) on tapahtunut muutoksia tai ryhmän yhteyshenkilö on vaihtunut, pyydämme ilmoittamaan muutoksista liiton toimistoon.

Ajantasaiset tiedot voi ilmoittaa internetsivuilta löytyvän lomakkeen kautta: www.musiikkiliitto.fi > STM‐info > jäsenyys > jäsentietolomake. Yhteystiedot voi ilmoittaa myös puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse.

7. TOIMISTO PALVELEE

STM:n toimistolla teitä palvelevat:

Sanna-Mari Holma, toiminnanjohtaja: sanna-mari.holma, 040 702 3470
Marjukka Manner, musiikkisihteeri: marjukka.manner, 050 4143 442

Toimistolle voi lähettää sähköpostia osoitteella info.

Toimisto on suljettuna joululomien vuoksi 20.12.2022–8.1.2023.Rauhallista joulun aikaa ja onnea vuodelle 2023!

SUOMEN TYÖVÄEN MUSIIKKILIITTO (STM) RY


Sanna-Mari Holma, toiminnanjohtaja
Marjukka Manner, musiikkisihteeri

Hämeenpuisto 33 B 26, 33200 Tampere
info, puh. 050 4143 442
www.musiikkiliitto.fi

 

Jäsenkirjeet vuosittain

2022 2021 2020 2019